Σέρβις καταδυτικού εξοπλισμού

Το τμήμα επισκευών του SCHOOL OF DIVING μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις μεγάλες μάρκες καταδυτικού εξοπλισμού.          Το προσωπικό επισκευών μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και πολύ έμπειρο. Η τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι στο service των εταιριών: AQUALUNG, CRESSI, MARES,OCEAN REEF, OCEANIC, SCUBATECH, TECLINE και TUSA.                                     

Ο ετήσιος έλεγχος του εξοπλισμού σας είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των δυτών και συνιστώνται από κάθε κατασκευαστή.

Εμείς ειδικευόμαστε στην ταχεία επίλυση των προβλημάτων του εξοπλισμού σας οποιαδήποτε στιγμή, γνωρίζοντας ότι μια βλάβη στο ρυθμιστή σας μπορεί να προσθέσει άγχος σε μια βουτιά ή να καταστρέψει τις διακοπές σας.

Έχουμε stock ποικιλία εξαρτημάτων και ανταλλακτικών καθώς και εργαλεία όπως τα ορίζουν οι κατασκευαστές.    Χρησιμοποιούμε τις καθιερωμένες διαδικασίες για να επιστρέψουμε το ρυθμιστή σας σαν καινούριο.

Εάν έχετε ξεχάσει να κάνετε service τον εξοπλισμό σας πριν από το ταξίδι σας, σε πολλές περιπτώσεις μπορούμε να τον επισκευάσουμε σε λιγότερο από 24 ώρες.

Στεγανές στολές

Διαθέτουμε πιστοποιημένο service στεγανών στολών από την εταιρία PROCEAN. H εταιρία μας συνεργάζεται με τους καλύτερους τεχνικούς service στεγανών στολών ώστε να μπορούμε να επιδιορθώσουμε ή να τροποποιήσουμε στεγανές στολές όλων των εταιριών.

 

Καθαρισμός NITROX –OXYGEN CLEAN

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στον καθαρισμό ρυθμιστών αέρος για χρήση NITROX και ΟΞΥΓΟΝΟΥ. Ο έλεγχος και το service του εξοπλισμού σας γίνεται με γνήσια ανταλλακτικά και πιστοποιημένα όργανα ελέγχου. Ο καθαρισμός του εξοπλισμού σας γίνεται σε μπανιέρα υπερήχων για να καθαρίσει και το πιο μικρό σημείο

 

Συντήρηση Φιαλών –Κλείστρων

Σε συνεργασία με πιστοποιημένο κέντρο επανελέγχου φιαλών παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

·      Υδροστατικός έλεγχος φιαλών

·      Οπτικό Έλεγχο Φιαλών

·      Εσωτερικός- Εξωτερικός Έλεγχος

·      Εξωτερικό Βάψιμο Φιάλης

·      Καθαρισμός Φιάλης Κλείστρου για Οξυγόνο

 

Επικοινωνήστε με το Service Center μας και αν χρειαστείτε κάτι, μην διστάσετε να το ζητήσετε!!!