Κατάδυση με Rebreather

Καταδυθείτε στο ΜΕΛΛΟΝ!!!

Εάν είστε δύτης κάντε δώρο στον εαυτό σας μια κατάδυση με το καλύτερο rebreather που φτιάχτηκε ποτέ για ψυχαγωγία. Η σχολή μας διαθέτει στον εξοπλισμό της 2 υπερσύγχρονα rebreather EXPLORER της εταιρίας Hollis. Ελάτε να καταδυθείτε και να δείτε πως είναι να καταδύεστε αθόρυβα, χωρίς φυσαλίδες, χωρίς μεγάλο βάρος εξοπλισμού, εισπνέοντας ζεστό αέρα και πάνω από όλα με αυτονομία έως 2 ώρες.

Το νέο rebreather Explorer φτιάχτηκε από την εταιρία Hollis για ψυχαγωγικές καταδύσεις και η ελάχιστη απαίτηση για να το χρησιμοποιήσει κάποιος είναι να είστε Open Water δύτης. Η απλότητα της συσκευής καθώς λειτουργεί αυτόματα την κάνει να είναι η πιο εύχρηστη συσκευή rebreather που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.  Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο υπολογιστή χειρός που μας γράφει όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε υποβρυχίως καθώς επίσης διαθέτει 2 ξεχωριστά LED φωτάκια που μας ενημερώνει για την ετοιμότητα της συσκευής. Η έλλειψη φυσαλίδων,οπότε και η έλλειψη θορύβου θα σας εντυπωσιάσουν με το πόσο κοντά μπορεί να φτάσετε σε ψάρια και άλλα πλάσματα του βυθού.

Όπως καταλαβαίνετε η συσκευή είναι εξαιρετική για υποβρύχιους φωτογράφους αλλά και για σπηλαιοδύτες / ναυαγιοδύτες( Λόγο απουσίας φυσαλίδων δεν έχουμε κίνδυνο κατάρρευσης της οροφής). Ζεστός αέρας έρχεται συνεχώς στο στόμα μας και αυτό βοηθάει στην εξάλειψη κινδύνου νόσου των δυτών. Η συσκευή ζυγίζει λιγότερο από 20 κιλά και περιλαμβάνει τα πάντα (Φιάλη, BCD, Ρυθμιστή αέρος ,Dive Computer).Ξεχάστε τα κουβαλήματα!!!!

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι η αυτονομία της συσκευής που μπορεί να φτάσει τις 2 ώρες από μια φιάλη των 5 λίτρων!!!!   Η συσκευή λειτουργεί με Nitrox έως 40 % οπότε οποιαδήποτε αστοχία και να γίνει υποβρυχίως το πολύ πολύ να σας τροφοδοτεί με Νitrox που μόνο κακό δεν κάνει!!!! Ξεχάστε το συνεχές κοίταγμα του μανομέτρου, το θόρυβο, τις φυσαλίδες και το κουβάλημα βαρύ εξοπλισμού.   Καταδυθείτε στο ΜΕΛΛΟΝ μαζί μας!!!!!