SSI EXPLORERS

 
 

Αξέχαστες υδάτινες περιπέτειες για παιδιά – Πηγαίνετε κάτω από το νερό και ανακαλύψτε τα θαύματα των προγραμμάτων Explorer Κολύμβησης με αναπνευστήρα, Αυτόνομης κατάδυσης, Γοργόνας και Ελεύθερης κατάδυσης

Το πρόγραμμα Explorers της SSI επιτρέπει στα παιδιά που ξεκινούν από την ηλικία των έξι να πάνε κάτω από το νερό και να δοκιμάσουν τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούν να εξερευνήσουν τον υδάτινο κόσμο γύρω τους. Θα αποκτήσουν γερές βάσεις στη διατήρηση των ωκεανών και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τέσσερις κύριες υδάτινες περιπέτειες: κολύμβησης με αναπνευστήρα, αυτόνομες καταδύσεις, ελεύθερη κατάδυση και κολύμπι σαν πραγματική γοργόνα. Οι Explorers της SSI μπορούν επίσης να αποκτήσουν πολλές ειδικότητες ενώ συνεχίζουν τις υποβρύχιες εμπειρίες τους.

Εκτός από τη διασκέδαση για όλη την οικογένεια, τα παιδιά σας που δεν έχουν ακόμη φτάσει την ελάχιστη ηλικία για καταδύσεις θα μάθουν σημαντικές δεξιότητες ζωής. Αυτές οι υποβρύχιες περιπέτειες θα επιτρέψουν στους νέους δύτες να αποκτήσουν ωριμότητα, αυτοεκτίμηση και αίσθημα ευθύνης. Επικοινωνήστε σήμερα με το Κέντρο Εκπαίδευσης της SSI για περισσότερες πληροφορίες και για να ξεκινήσετε!

Συνδεθείτε με ένα Κέντρο Εκπαίδευσης
 

Explorers της SSI – Το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα για νέους λάτρεις του νερού

Οι Explorers της SSI οδηγούν τα παιδιά στις καταδύσεις σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο εγχειρίδιο για να βοηθήσει το παιδί σας να μάθει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεται για να συμμετέχει με ασφάλεια σε κολύμβηση με αναπνευστήρα, γοργόνα, ελεύθερη κατάδυση και καταδύσεις σε περιβάλλον πισίνας ή περιορισμένου νερού. Το εγχειρίδιο είναι πολύ συναρπαστικό, με πολύχρωμα σχέδια κινουμένων σχεδίων και αυθεντικές εικόνες ωκεανού για αυτό το νεανικό κοινό.

Ακολουθήστε την Emma και τον Nico σε συναρπαστικές υποβρύχιες περιπέτειες καθώς καθοδηγούν τα παιδιά σας στο εκπαιδευτικό περιεχόμενο με διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τον Spike τον καρχαρία ως ειδικό στον εξοπλισμό τους και τη Shelly τη θαλάσσια χελώνα ως πρωταθλήτρια περιβάλλοντος ωκεανού.

Προετοιμάστε τα παιδιά σας για το μέλλον τους στον υδάτινο κόσμο

Το νέο πρόγραμμα SSI Explorers είναι η πιο εκτεταμένη υδάτινη εμπειρία για παιδιά σήμερα στη βιομηχανία των καταδύσεων και ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσελκύσετε όσους δεν έχουν φτάσει ακόμη την ελάχιστη ηλικία για καταδύσεις. Προωθεί σε μεγάλο βαθμό τη διατήρηση των ωκεανών και την υδάτινη ασφάλεια σε αυτή τη νεΣχεδιάσαμε το πρόγραμμα Explorers ώστε να είναι μια εμπειρία εκμάθησης εκτός σύνδεσης, βασισμένη σε βιβλία, με σκοπό να ενθαρρύνει τα παιδιά να αλληλεπιδρούν άμεσα, όχι εικονικά, με το θαλάσσιο περιβάλλον. Καθώς μεγαλώνουν, μπορούν να εμπλακούν με τις προσφορές ψηφιακών μαθημάτων μας σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές τους των Explorers για να βελτιώσουν την κατανόηση και την εκπαίδευσή τους.

Το SSI Scuba Explorers κάνει την κατάδυση για παιδιά απλή και διασκεδαστική. Οι SSI Mermaid Explorers μπορούν να κολυμπούν σαν πραγματικές γοργόνες ενώ βελτιώνουν τις κολυμβητικές τους δεξιότητες. Οι SSI Freediving Explorers θα καταδυθούν πιο βαθιά και θα κρατήσουν την αναπνοή τους περισσότερο σε ένα ενθαρρυντικό, χαλαρό περιβάλλον. Μιλήστε με το Εκπαιδευτικό Κέντρο της SSI για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις καταδυτικές εμπειρίες αυτών των παιδιών.

  • Κουίζ για την εμβάθυνση της γνώσης
  • Συναρπαστικές προκλήσεις μετά από κάθε κεφάλαιο
  • Αυτοκόλλητο φύλλο για υπογραφή
  • Διασκεδαστικές σελίδες χρωματισμού
  • Ημερολόγιο για να καταγράψετε υποβρύχιες περιπέτειες
 

Τα υλικά των Explorers της SSI ξεκινούν εισάγοντας στα παιδιά σας τη σημασία της προστασίας και της διατήρησης των ωκεανών του κόσμου με το να γίνουν εξερευνητές του Blue Oceans. Μαθαίνουν γιατί οι ωκεανοί είναι σημαντικοί, για τους πέντε ωκεανούς του κόσμου και τι μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν στην προστασία των ωκεανών.

 
 

Ο νεαρός εξερευνητής σας μπορεί στη συνέχεια να μάθει για τον εξοπλισμό για αναπνευστήρα και την κολύμβηση με αναπνευστήρα σε περιβάλλον περιορισμένου νερού και να κερδίσει τη διαβάθμισή του στο Snorkel Explorer. Μετά την ολοκλήρωση αυτών των δύο αρχικών εμπειριών, οι Explorers της SSI μπορούν να επιλέξουν μία από τις τρεις υδάτινες περιπέτειες και είτε να γίνουν εξερευνητές αυτόνομης κατάδυσης, εξερευνητές γοργόνων ή εξερευνητές ελεύθερης κατάδυσης για να κερδίσουν τη βαθμολογία αναγνώρισης του Advanced Explorer. Ή, μπορούν να συνεχίσουν να κερδίζουν και τις τρεις αυτές αξιολογήσεις αναγνώρισης για να γίνουν SSI Master Explorer.

 
 
 
 
 

Η διασκέδαση όμως δεν σταματά εκεί! Οι Explorers της SSI μπορούν να κάνουν ακόμα περισσότερες υποβρύχιες περιπέτειες για να κερδίσουν 22 διαφορετικές διαβαθμίσεις Ειδικότητας Explorer. Μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους ως εξερευνητές με συναρπαστικές ειδικότητες όπως το Underwater Model Explorer, το Rescue Explorer, το Shark Ecology Explorer και το Search & Recovery Explorer, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Οι Explorers της SSI μπορούν ακόμη και να κερδίσουν πραγματικές κάρτες C όπως και οι γονείς τους για να επιδείξουν τις αξιολογήσεις αναγνώρισης που έχουν κερδίσει με κόπο.

 
 
 
 

Ακούγεται ενδιαφέρον το πρόγραμμα Explorers της SSI στον νεαρό σας λάτρη των υδρόβιων; Η εκπαίδευση της επόμενης γενιάς για τους λάτρεις των ωκεανών είναι πολύ σημαντική για την SSI και όλα τα Εκπαιδευτικά Κέντρα και τους Επαγγελματίες της SSI.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα SSI Explorers, αναζητήστε ένα Κέντρο Εκπαίδευσης SSI κοντά σας και ξεκινήστε σήμερα!


 
 
Συνεχίστε με ευκαιρίες πιστοποίησης ανοιχτών υδάτων