Snorkeling- Περιήγηση με αναπνευστήρα

 
 

Τι είναι το snorkeling (περιήγηση επιφανείας)
Το snorkeling ή αλλιώς περιήγηση επιφανείας είναι μια δραστηριότητα κατά την οποία χρησιμοποιώντας μάσκα, αναπνευστήρα, πέδιλα και προαιρετικά στολή κολυμπάμε στην επιφάνεια της θάλασσας, θαυμάζοντας τον υποβρύχιο κόσμο χωρίς να κάνουμε κατάδυση.

Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία και απευθύνεται σ’ όλες τις ηλικίες. Αν ξέρετε απλά να κολυμπάτε και σας αρέσει η θάλασσα κάτω από την επίβλεψη του εκπαιδευτή της SSI θα απολαύσετε το θαλάσσιο κόσμο.

Σύντομη ιστορία του snorkeling:
Η ανάγκη του ανθρώπου να γνωρίσει τι υπάρχει κάτω από τη θάλασσα τον οδήγησε από τα αρχαία κιόλας χρόνια στην προσπάθεια εφεύρεσης συσκευών για να δει υποβρυχίως. Οι πρώτες αναφορές για εξερεύνηση του βυθού υπάρχουν κιόλας από τη Μινωική εποχή και την εποχή του Αριστοτέλη.

Σήμερα με την εξέλιξη της τεχνολογίας και της επιστήμης έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε έναν προηγμένο εξοπλισμό με εξειδικευμένα υλικά που μας επιτρέπει να απολαύσουμε την περιήγηση επιφανείας.

Κάνοντας αυτή την εμπειρία μαζί με το School of Diving μπορούμε να κανονίσουμε να κάνετε την περιήγηση σας με απλή μάσκα ή με τις ολοκαίνουριες fullface masks.

Κάνοντας την περιήγηση σας από την παραλία έχουμε μέρη όπου μπορείτε να φωτογραφηθείτε με μικρά ψαράκια ενώ κάνοντας την περιήγηση από το ταχύπλοο σκάφος μας μπορούμε να επισκεφθούμε ναυάγια (αεροπλάνο,πλοία,αυτοκίνητα) και μικρές σπηλιές. 

Ελάχιστη Ηλικία: 7 Χρονών
Μέγιστο Βάθος: 5 Μέτρα